Geen producten (0)
Geen producten (0)
STAPELKORTING
Free mold hard 1000 gr 2 0 Free mold hard 1000 gr
1 2
 

Mal Creator ( hard ) 1000 gr.

€ 116,41 (inclusief btw 21%)
Levertijd 1 tot 5 werkdagen
  • Koop 2 stuks voor € 102,98 per stuk en bespaar € 26,86
  • Koop 3 stuks voor € 98,50 per stuk en bespaar € 53,73
  • Koop 4 stuks voor € 96,26 per stuk en bespaar € 80,60
  • Koop 5 stuks voor € 94,91 per stuk en bespaar € 107,50
  • Koop 6 stuks voor € 94,02 per stuk en bespaar € 134,34
Omschrijving
Tweecomponenten materiaal bestaande uit:
  • Component A: Siliconen geschikt voor contact met voedsel
  • Component B: verharder, katalysator
Eigenschappen: Vloeibare pasta die uithardt door de werking van een katalysator. Er wordt een flexibel, zacht materiaal met een antiaanbaklaag verkregen dat bestand is tegen een breed temperatuurbereik.
Gebruik: Het originele oppervlak moet schoon en vrij van resten zijn. Giet in een schone container 100 g van component "A" en 10 g van component "B" en meng goed totdat component "B" volledig in de basis is gedispergeerd. Niet langdurig mengen of het mengsel blootstellen aan een temperatuur boven 35 ° C. Het verdient de voorkeur om altijd kleine hoeveelheden te mengen om een ​​goede mix van component "A" en component "B" te garanderen.
Het katalysatormateriaal hardt uit binnen 18-24 uur bij een omgevingstemperatuur van 22-24 ° C en vormt een flexibele rubberen mal die gemakkelijk kan worden gescheiden van het origineel.
Toepassing: Voorbereiding van siliconen mallen, geschikt voor gebruik in voeding, invriezen en koken.
Opmerkingen: Het wordt aanbevolen om ingesloten lucht te verwijderen door het mengsel in een vacuümkamer te plaatsen, zodat het volledig kan uitzetten en vervolgens kan instorten. Bewaar het mengsel nog 1-2 minuten in de vacuümkamer en onderzoek het daarna; als er geen luchtbellen verschijnen, kunt u het gebruiken. Door het mengsel in een vacuüm te ontluchten, zal het volume 3 tot 5 keer toenemen, dus gebruik een voldoende grote container.
Als u geen vacuümontluchtingsapparaat heeft, kunt u luchtinsluitingen minimaliseren door een kleine hoeveelheid component "A" en component "B" te mengen en vervolgens met behulp van een borstel een laag van 1 of meer over het origineel aan te brengen. 2 mm. Bewaar op kamertemperatuur totdat het oppervlak luchtbellenvrij is en de vacht begint uit te harden. Meng nog een hoeveelheid van component “A” en component “B” en giet het mengsel zo snel mogelijk op het origineel, zonder luchtinsluitingen.
Uitwerkingen: exacte reproducties van elk type figuur om te vullen met mousse, chocolaatjes, snoepjes, gelei, ijsjes, enz.

* Oneetbaar product.
  • Formaat: 1 kg
  • Dosering: 10% katalysator / 90% siliconen

Ook interessant

€ 34,20

Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.