Geen producten (0)
Geen producten (0)
STAPELKORTING
Threhalose suiker 700 gr
 

Threhalose en Polvo 700 gr.

€ 37,55 (inclusief btw 21%)
Levertijd 1 tot 5 werkdagen
  • Koop 2 stuks voor € 28,12 per stuk en bespaar € 18,86
  • Koop 3 stuks voor € 23,64 per stuk en bespaar € 41,73
  • Koop 4 stuks voor € 21,40 per stuk en bespaar € 64,60
  • Koop 5 stuks voor € 20,05 per stuk en bespaar € 87,50
  • Koop 6 stuks voor € 19,16 per stuk en bespaar € 110,34
Omschrijving

Trehalose 100%, disaccharide afgeleid van tapiocazetmeel.

Eigenschappen: Vertraagt ​​de retrogradatie van zetmeel. Veel waterhoudend vermogen. Hoge glasovergangstemperatuur. Vertraagt ​​eiwitdenaturatie. Het is bestand tegen bevriezing, is cryoprotectief en voorkomt de vorming van kristallen in ijs. Het versterkt de smaken, voorkomt de oxidatie van fruit en groenten, laat ze drogen en krijgt een zeer knapperige textuur. Het neemt niet deel aan Maillard-reacties. Stabiel voor hitte en zuur. Stoot vocht af in droog voedsel zoals snoep, gekarameliseerde noten, koekjes, sables en gedroogde meringues. Vertraagt ​​het drogen en verhoogt het volume van opgeklopt deeg zoals biscuitgebak, mochi, sushi, enz. Het werkt als een stabilisator in slagroom, mousse en meringues. Vermijd synerese door het binnendringen van suiker in jelly beans en pâte á fruit. Hiermee kunt u knapperige snoepjes maken vanaf 120ºC. In maximaal 2% helpt het om het volume en de knapperigheid van bladerdeeg te vergroten.

Hoe te gebruiken: Gebruik tussen 10 en 30% om gewone suiker te vervangen. In sommige bereidingen zoals droge meringues kan tot 100% van het suikergehalte worden vervangen.

Toepassing: elk preparaat met watergehalte, ook met een hoog vetgehalte.

Waarnemingen: POD 45%, PAC 100%

Uitwerkingen: Uitwerkingen op het gebied van koken en gebak in het algemeen.

Ook interessant

€ 40,95

Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.